Retursida

Hos oss har du 14 dagars ångerrätt och 30 dagars returrätt från den dag då du tagit emot varan (se våra Köpvillkor).

OBS! Om returen gäller garantireklamation
Det enklaste sättet att reklamera en vara är genom att maila oss. Uppge då ditt namn, ditt ordernummer samt vad reklamationen gäller. Alternativt kan du ringa och prata med vår kundtjänst på 040-671 47 16. Vi meddelar då hur reklamationen ska hanteras (det är inte alltid en reklamerad vara behöver returneras).
Reklamation ska göras inom skälig tid från det att felet upptäcks. Vi har ett års garanti från det datum då köpet gjorts (se våra Köpvillkor).

Om returen gäller ångerrätt/returrätt
Enligt distanshandelslagen har du som konsument 14 dagars ångerrätt och 30 dagars returrätt från det datum du tar emot varan (se våra Köpvillkor). Ånger-/returrätt gäller om varan återsänds i oanvänt skick och i sin originalförpackning inklusive medföljande tillbehör. Saknas originalförpackning vid retur görs ett returavdrag om 40%. Kostnaden för returfrakten betalar du som kund.

Vill du skicka tillbaka en vara så fyller du i din returkod (som du hittar längst upp till höger på Plocksedeln som följde med paketet) i fältet nedan och klickar sedan på Returnera.
Observera att du måste vara inloggad för att komma vidare i till nästa steg. Se hur du loggar du in här.

I nästa steg fyller du i vad du vill returnera och anledningen till returen.

Favoriter ({{ favorite.count }})
  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan