Inloggning
> Skapa Konto

> Glömt lösenord

Kanlux

Kanlux

Kanlux SA är ett av de första och största polska företagen i belysningsbranschen. Deras produkter har sålts sedan 1989. I början var utbudet relativt litet och man fokuserade främst på ljuskällor och ett basutbud av armaturer.
Numera erbjuder Kanlux över 1200 artiklar.

Kanlux produkter är kända inte bara i Polen. Företaget har systerföretag i Tjeckien, Slovakien och Ungern, och dessutom distribuerar de produkter till ukrainska, ryska, vitryska, litauiska, estniska och bulgariska marknaden. Kanlux är närvarande vid alla större belysningsmässor och deras produkter är kända för att hålla hög kvalitet och moderat pris och är populära i hela Europa.

Redan från början ägnade Kanlux ledningen särskild uppmärksamhet åt frågan om kvalitet, säker användning och överensstämmelse med normerna för de produkter som erbjuds. För att garantera tillräcklig kvalitet på sina varor har Kanlux investerat i produkttestning med externa laboratorier samt sina egna mätinstrument.

Kanlux arbetar enligt de högsta internationella standarder vilket bekräftades av det ISO-certifikat bolaget erhöll under 2004.

 

Produktområde:
   

Downlights - Spotlights - Bänk & Skåp - Skensystem - Taklampor - Vägglampor